Tort cu capsuni si napolitane . Vafe și căpșuni! Desert fără coacere, fără gelatină



 Astăzi vă vom aduce o rețetă care este un succes absolut în această primăvară și este făcută din napolitane și căpșuni.

Este foarte ușor de făcut și foarte gustos.

Nu este copt, iar prajitura din capsuni coapte si napolitane este un adevarat hit.

Pentru aceasta prajitura vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

100 de grame de capsuni.

300 g napolitane.

200 ml de smântână dulce.

300 g iaurt de căpșuni.

30 g zahăr pudră.

100 g crema de branza.

30 g lapte condensat.

100 g de căpșuni.


CUM ESTE FĂCUT?

Mai întâi, vom tăia 100 de grame de căpșuni în cubulețe, apoi vom proceda la fel cu napolitanele (pe care le vom tăia și în cuburi.

Combinați căpșunile și napolitanele într-un singur bol și amestecați cu o lingură, apoi vom adăuga 300 de căpșuni. grame de iaurt cu aromă de căpșuni și amestecați totul bine, adăugați 3 grame de zahăr pudră și amestecați totul bine în forma de tort

Se lasă la frigider 20-30 de minute

Bateți 200 ml de smântână dulce, adăugați 100 de grame de lapte condensat si bate totul bine.Intindem

crema rezultata peste prajitura.Se iau 100 de grame de capsuni si se decoreaza prajitura pe toate partile.


Urmărește videoclipul de pregătire mai jos:

Comentarii