O prajitura care se topeste in gura. Prajitura cu visine

 


O prajitura care se topeste in gura. Tortul este atât de delicios încât îl coac aproape în fiecare zi. Nu am mâncat niciodată o prăjitură atât de delicioasă. Acest tort este atât de spectaculos încât invitații tăi îl vor smulge din mâini. O reteta simpla si delicioasa. Vei fi surprins cât de simplu și de delicios poate fi un tort. Acest tort cucerește lumea pentru că este delicios. Drept urmare, pe masa va aparea un desert foarte frumos si gustos!!!


Ingrediente:

Notă: Volumul paharului este de 250 ml

Pentru aluat:

3 gălbenușuri

8 g (1 linguriță) zahăr vanilat

40 g (3 linguri) ulei vegetal

30 ml (2 linguri) lapte

20 g (1,5 linguri) cacao

80 g (1/2 cană) făină

1 linguriță praf de copt

3 albușuri

Praf de sare

100 g (1/2 cană) zahăr

Tavă 28×18 cm

Se coace la 180 ℃ (356 ℉) timp de 25 de minute


Pentru cremă:

1:

250 g (1,5 căni) vișine congelate

50 g (1/4 cană) zahăr

18 g (6 lingurițe) gelatină

120 g (1/2 cană) apă

400 g (2 căni) smântână 33% grăsime

220 g (1 cană) cremă de brânză

Se lasă la frigider 30 de minute


2:

100 g ciocolată albă

100 g (1/2 cană) smântână fierbinte 33% grăsime

9 g (3 lingurițe) gelatină

60 g (4 linguri) apă rece

300 g (1,5 căni) smântână 33% grăsime

Se lasă la frigider 4 an ora


Pentru stratul de ciocolată:

80 g ciocolată

40 g (2 linguri) unt

Mai multe, in videoclipul de mai jos :


Comentarii