O prajitura care se topeste in gura. Tortul este atât de delicios încât îl coac aproape în fiecare zi. Nu am mâncat niciodată o prăjitură atât de delicioasă. Acest tort este atât de spectaculos încât invitații tăi îl vor smulge din mâini. O reteta simpla si delicioasa. Vei fi surprins cât de simplu și de delicios poate fi un tort. Acest tort cucerește lumea pentru că este delicios. Drept urmare, pe masa va aparea un desert foarte frumos si gustos!!!
Ingrediente:
Notă: Volumul paharului este de 250 ml
Pentru aluat:
3 gălbenușuri
8 g (1 linguriță) zahăr vanilat
40 g (3 linguri) ulei vegetal
30 ml (2 linguri) lapte
20 g (1,5 linguri) cacao
80 g (1/2 cană) făină
1 linguriță praf de copt
3 albușuri
Praf de sare
100 g (1/2 cană) zahăr
Tavă 28×18 cm
Se coace la 180 ℃ (356 ℉) timp de 25 de minute
Pentru cremă:
1:
250 g (1,5 căni) vișine congelate
50 g (1/4 cană) zahăr
18 g (6 lingurițe) gelatină
120 g (1/2 cană) apă
400 g (2 căni) smântână 33% grăsime
220 g (1 cană) cremă de brânză
Se lasă la frigider 30 de minute
2:
100 g ciocolată albă
100 g (1/2 cană) smântână fierbinte 33% grăsime
9 g (3 lingurițe) gelatină
60 g (4 linguri) apă rece
300 g (1,5 căni) smântână 33% grăsime
Se lasă la frigider 4 an ora
Pentru stratul de ciocolată:
80 g ciocolată
40 g (2 linguri) unt
Mai multe, in videoclipul de mai jos :
Comentarii
Trimiteți un comentariu