Copacul banilor (Arborele de jad) - Unde se pastreaza

 


Unul dintre cei mai faimoși vindecători feng shui ai energiei negative din casă sunt plantele luxuriante, verzi, care vor aduce nu numai vibrații pozitive, ci și bogăție.

Arborele japonez, arborele dolarului, parac, crassula... sunt nume pentru planta Crassula ovată.

Arborele de bani sau krasula provine din zona Africii de Sud. Și-a primit numele de la frunzele sale de formă ovală care seamănă cu o monedă.

Cum se intretine?

Această plantă suculentă stochează apă în frunzele sale cărnoase, așa că pe toată perioada rece este suficient să o udați de două ori. Înflorește iarna, așa că trebuie ținut în interior până în aprilie, dar nu la o temperatură mai mică de un grad. Iubește lumina, dar nu soarele direct.

Pamantul in care este plantat trebuie sa contina 40 la suta nisip, 20 la suta humus de padure, 20 la suta pamant pentru flori, iar restul sa fie pietris mic sau caramida sparta.


Unde să-l păstrezi?

Potrivit feng shui, arborele banilor ar trebui să fie ținut în partea dreaptă a ușii din față pentru a atrage energia banilor.

Chiar dacă nu crezi în înțelepciunea orientală, înconjoară-te de plante pentru că răspândesc vibrații pozitive și cu siguranță nu te pot face rău


Comentarii