Obțineți un medicament extrem de puternic când turnați ulei de măsline peste o frunză de dafin



 Știți cât de puternic obțineți un medicament când acoperiți o frunză de dafin cu ulei de măsline...

Frunza de dafin este un condiment cunoscut și preferat, iar multă vreme a avut un loc aparte în bucătăriile noastre. Cu toate acestea, puțini oameni știu că frunzele acestui copac veșnic verde mediteranean pot fi folosite în multe scopuri de sănătate, nu doar pentru prepararea alimentelor. Puteți folosi aceste frunze pentru a prepara ulei medicinal, care are proprietăți excelente pentru sănătate. Astăzi vă vom scrie mai multe despre proprietățile acestui produs și despre cum să-l utilizați.

Frunza de dafin - beneficii pentru sanatate:

- Calmeaza sistemul nervos

- Creste si stimuleaza procesul de transpiratie

- Intareste sistemul imunitar

- Stimuleaza activitatea psihica generala

- In plus, poate fi folosit pentru tratarea varicelor si a articulatiilor dureroase

Ingrediente necesare:

- 30 grame de frunze de dafin

- 250 ml ulei de măsline


Mod de preparare:

Se zdrobesc frunzele de dafin si se toarna ulei de masline peste ele. Puneti amestecul intr-o sticla de sticla, inchideti-l ermetic si lasati-l sa stea intr-un loc intunecat si racoros timp de 14 zile. Agitați din când în când conținutul sticlei. După 2 săptămâni, strecoară uleiul prin pânză și transferă lichidul într-un alt recipient. Păstrați uleiul de dafin rezultat într-o cameră rece.


Ulei de dafin ca remediu:

Dacă este necesar, încălziți ușor uleiul în abur. Frecați bine uleiul pe articulațiile afectate. Pe lângă tratarea articulațiilor, uleiul de dafin este folosit și pentru a trata ulcerele limfatice inflamate, migrenele și afecțiunile urechii. Dacă aveți dureri de cap severe, ar trebui să vă masați uleiul pe tâmple. În acest fel, durerea va dispărea foarte repede. Uleiul de dafin poate înlocui aspirina, deoarece este capabil să reducă temperatura crescută a corpului. De asemenea, ajută la eliminarea durerilor de stomac și intestine, normalizează funcția ficatului și rinichilor și îmbunătățește apetitul.

De asemenea, uleiul de dafin este excelent pentru măsuri preventive. Are capacitatea de a crește rezistența la infecții, adică este grozav când vine vorba de întărirea imunității. Puteți folosi ulei de dafin pentru a pregăti o loțiune pentru a rezolva problemele pielii feței. Această loțiune este foarte eficientă în combaterea acneei și a punctelor negre.


Comentarii