Dacă doriți să obțineți o recoltă puternică de roșii în grădina dvs., trebuie să adăugați aceste ingrediene în sol.



 Dacă doriți să obțineți o recoltă puternică de roșii bune și coapte în grădina dvs., trebuie să adăugați acest ingredient în sol. O mână este suficientă și gata: nu mai există întoarcere.

Începeți o grădină de legume nu este nici ușor, nici rapid. Este nevoie de timp, dăruire și multă răbdare. Daca ai rosii in gradina ta, acest articol este pentru tine. Cultivarea tomatelor este supusă unor reguli stricte care trebuie respectate. Alături de toate regulile de bază pentru obținerea unor rezultate, este bine să cunoaștem câteva secrete care cu siguranță pot facilita procesul și pot duce la un rezultat satisfăcător. Credem că tratamentele simple precum apa și expunerea corectă la soare sunt suficiente. Nu e ca asta.

Pentru un rezultat optim, este important să interveni folosind anumite ingrediente. Evident, acestea sunt ingrediente naturale sau ingrediente care nu trebuie să fie dăunătoare nici roșiilor noastre, nici nouă înșine. Acesta din urmă face recolta noastră mai gustoasă, mai frumoasă și mai bogată. Să ne dăm seama împreună ce ingredient să adăugăm pământului în care am plantat roșii.

Gradina de legume si rosii: asa se face

Cultivarea rosiilor inseamna sa le cultivi independent si sa ai fructele la dispozitie fara a-ti face griji pentru originea sau calitatea lui. Consumul de produse din propria gradina este o garantie a prospetimei. Dar cum putem face roșii chiar mai bune decât cele pe care le găsim în supermarketuri? În primul rând, trebuie să știți că cultivarea acestui fruct este destul de simplă, dar necesită multă atenție. Pentru a planta roșii, pur și simplu puneți semințele la câțiva centimetri sub sol, acoperiți-le și udați-le. Apoi, teoretic, roșia va germina după două-trei luni.

Germenii apar aproape imediat, dar pentru a vedea nașterea și creșterea roșiei în sine, trebuie să așteptați cu răbdare. CPe lângă apă și diverse îngrășăminte, există un ingredient special de care nu vei rămâne niciodată fără: coaja de ou. Da, ați citit bine, putem folosi cojile de ouă ca ingredient principal în afacerea noastră de grădinărit. Să vedem împreună de ce și cum să o facem.


Cultivarea roșiilor într-o grădină de coajă de ou: de aceea ar trebui să o faci

Poate părea ciudat și absurd, dar este adevărat: coaja de ou este un medicament pentru roșiile noastre. Nu trebuie să uităm niciodată că trucurile crescătorilor cu experiență sunt întotdeauna eficiente și bine gândite. Când încercăm să cultivăm fructe, legume sau legume, nu trebuie să uităm niciodată importanța furnizării nutrienților potriviți. Nu toți nutrienții importanți pot fi obținuți numai din aportul de apă; acest aspect trebuie promovat. Așa cum noi oamenii luăm suplimente de vitamine pentru a ne simți mai bine, plantele au nevoie și de vitamine și minerale.

Fierul, zincul și magneziul sunt esențiale. Cojile de ou contin un mineral foarte important pentru rosii: calciul. Calciul este necesar pentru dezvoltarea normală a sistemului radicular; este inclus în structurile celulare și le face semnificativ mai rezistente la atacurile ciupercilor și paraziților. Când este lipsă de calciu, o observăm imediat cu un semnal clar: semne de putregai, putregai care începe treptat să despartă fructul în două.

Gunoiul de pasare si cenusa din lemn contin celelalte elemente de care planta de tomate are nevoie pentru a se dezvolta. Aceste elemente se pot combina, 1 lingura gunoi de pasare, 3 linguri cenusa si coji de oua.


Cum să adăugați cojile de ouă în sol

Cel mai bun mod de a adăuga cojile de ouă în sol este să le tăiați fin. Ar trebui să fie aproape ca o pudră sau o făină. O lingură de coajă tocată este suficientă pentru a se lipi într-o gaură destul de adâncă. O stropim cu pământ și plantăm pe el semințele noastre de roșii. Datorită cojii zdrobite, roșiile noastre pot obține o sursă constantă de calciu în timpul fazei de creștere.

Acesta este un truc complet durabil care nu amenință în niciun fel sănătatea mediului și sănătatea roșiilor noastre. Acest truc poate fi folosit și pentru a avea grijă de toate celelalte elemente ale grădinii noastre: nu poate fi decât bine pentru ei! În plus, este și o metodă complet durabilă din punct de vedere economic. 

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii