Cel mai bun tort cu nuca pe care l-am mancat vreodata! Reteta in 5 minute! Fără coacere, fără gelatină!
INGREDIENTE NECESARE:
250 g biscuiti
80 g unt
400 g branza mascarpone
50 g zahar pudra
450 ml smantana dulce
Pentru glazura:
100 g ciocolata neagra
120 ml smantana dulce
200 g alune tocate
MOD DE PREPARARE:
Rupeți biscuiții în firimituri mici și amestecați cu untul topit.
Apăsați amestecul în forma rotundă pentru a forma baza. Folosiți un pahar pentru a-l apăsa uniform și lăsați-l să se întărească.
Bateți smântâna și zahărul pudră până obțineți o textură cremoasă.
Adaugati treptat branza mascarpone in crema si bateti pana se omogenizeaza.
Întindeți amestecul de brânză peste baza de tort și neteziți blatul.
Topiți ciocolata neagră și smântâna la abur și turnați peste cheesecake sub formă de glazură.
Se presara pe margini alune tocate si se intinde putin pe laturi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu