Albiți prosoapele de bucatarie fără a le fierbe: cu acest truc simplu pentru șervețele, acestea vor arăta ca noi în cel mai scurt timp

 Chiar și cele mai persistente, pete vechi vor dispărea.

Majoritatea gospodinelor au probleme cu prosoapele de bucătărie care se murdăresc rapid și sunt adesea pline de pete persistente care sunt aproape imposibil de îndepărtat.

Din fericire, insa, exista un truc foarte simplu care va face ca pana si cele mai incapatanate pete vechi sa se estompeze, dar si sa faca ca lavetele sa straluceasca din nou ca noi.

Acest mod de a spăla cârpele economisește de fapt și bugetul, pentru că nu va trebui să le schimbi des.

Și mai interesant este că nu trebuie să le fierbi, dar dacă le pui în mașină după această procedură și, în plus, le speli la temperatură ridicată, efectul va fi și mai mare.

Vor străluci chiar dacă le vei pune în apă curată câteva ore.



Ingrediente:

- o oală sau o cratiță mare și 5 litri de apă -

1 lingură de ulei de floarea soarelui

- o cană mare plină de bicarbonat de sodiu

- 1/2 cană de orice praf de spălat

- 1/2 lingură de sare


Procedura:

Se incinge o oala cu cinci litri de apa pana da in clocot, apoi se stinge aragazul. Adăugați ulei de floarea soarelui în apă, apoi bicarbonat de sodiu, sare și praf de spălat.

Amestecă toate ingredientele și pune cârpe murdare în soluția respectivă. Acoperiți oala și lăsați apa să se răcească.

Lăsați cârpele în soluție timp de cel puțin o oră.

Apoi le puteți scoate și le spăla în mașină, dar va fi și mai bine dacă le înmuiați în apă curată și le lăsați să stea câteva ore. Rezultatul te va surprinde. Chiar și cele mai persistente, pete vechi vor dispărea.

Comentarii