Dafin în șosete și te scapa de durerea iritantă de la picioare și genunchi peste noapte.



 Pe langa faptul ca are efect analgezic, se crede ca acest condiment este excelent in indepartarea excesului de sare din articulatii si din organism,

frunzele de dafin au un efect benefic asupra sanatatii si se folosesc cel mai des proaspete, uscate, sub forma de ceai sau ulei, dar ceea ce mulți nu știu este că ajută la durerile de picioare și genunchi.

Dafinul este folosit si pentru:

dureri de cap,

migrene,

expectoratie

, stres cronic


De ce este frunza de dafin bună pentru oase?

Deoarece dafinul are un efect analgezic puternic, nu este de mirare că mulți oameni îl folosesc atunci când apar dureri în oase. Frunzele de dafin sunt, de asemenea, bune pentru tratarea reumatismului și a bunilor.

Pe lângă faptul că are efect analgezic, se crede că dafinul este excelent în eliminarea excesului de sare din articulații și din corp.

O femeie a descoperit cum folosește frunzele de dafin pentru durerile de picioare și genunchi. Și anume, ea a pus o frunză de dafin proaspătă într-un ciorap și a confirmat că o ajută să scape de durere.

– La fel am făcut, am simțit diferența din prima zi – a scris femeia în comentariu.

- Folosesc aceasta metoda de trei saptamani si, apropo, am si varice. Senzația este foarte bună - citește unul dintre comentarii.

Comentarii