Prajitura cu capsuni, biscuiti si frisca

 


Ingrediente

Biscuiti

8 albusuri

8 linguri zahar

8 linguri faina

si inca 2 dl lapte fierbinte

Smântână

8 gălbenușuri de ou

8 linguri de zahăr

5 linguri de făină

5 dl lapte

2 zahăr vanilat

250 g margarină

500 g căpșuni

frișcă


Mod de preparare

Bate albusurile spuma cu zaharul si adauga faina. Se amesteca usor, si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt la copt 20 de minute la 180 C. Se raceste biscuitul, se decojeste hartia si se toarna peste el lapte fierbinte.

Batem galbenusurile cu zaharul, adaugam faina si 1 dl lapte si amestecam bine. Fierbeți laptele rămas împreună cu zahărul vanilat, apoi adăugați gălbenușurile pregătite și faceți o budincă. Adăugați margarina în crema călduță și bateți bine.

Faceți frișcă conform instrucțiunilor producătorului.

Aranjați crusta, smântâna, presați strâns căpșunile în cremă și la final frișca.

Bucură-te!!!!!

Comentarii