Umplute cu brânză și acoperit cu chiftele mici! Acesta este unul dintre cele mai gustoase scone - briose pe care le veți încerca vreodată!

 


Ingrediente:

-Pentru aluat:

100 ml apă călduță

100 ml lapte călduț

1 albuș de ou

370-400 g făină de pâine

Sare

1 linguriță zahăr

7 g drojdie de bere uscată (sau 20 g drojdie de bere proaspătă)

-Pentru aluat umplutura:

100 g branza mozzarella

100 g branza Gouda

Ulei de masline

Oregano uscat

- Pentru blat:

galbenusuri de ou

100 g branza mozzarella

100 g carne tocata (optional)

Oregano uscat

Ulei de masline


PREPARARE:

Amesteca apa, laptele, drojdia, zaharul, albusurile, sarea si faina intr-un castron mare.

Se framanta si se lasa la dospit 1 ora.

Se aplatizează și se umple cu brânză, ulei de măsline și oregano.

Se inchide si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Apoi acoperiți suprafața cu gălbenuș de ou.

Mai presară niște brânză deasupra. Deasupra se adauga bile mici de carne tocata.

Se coace la 180° timp de 20-25 de minute.


Comentarii