Crema de rostopasca beneficii si preparare

 


Celandina - Rostopasca

Planta actioneaza ca antispastic, colagog, analgezic, laxativ si diuretic.

Ambalare: Foarte practic, care pastreaza continutul proaspat si iti permite sa-l deschizi si sa-l inchizi de mai multe ori.


In doze mici intareste secretiile rinichilor si ale pielii, dar stimuleaza in principal circulatia si mai ales in timpul venei porte, vasele limfatice si sistemul limfatic al abdomenului inferior. Activează organele care se află în el și, de asemenea, acționează ca un diluant. Această energie nu se limitează la organele abdomenului inferior, ci afectează întregul sistem limfatic, chiar și mucoasele.

In doze terapeutice, Inghitirea este un remediu excelent pentru tratarea infectiilor vezicii biliare si a calculilor biliari.

De asemenea, este folosit apentru a îndepărta furnicile pielii, alunițele și pentru a trata diferite deformări ale pielii.

Ajută la tratarea astmului bronșic, a bronșitei, îmbunătățește fluxul biliar către vezica biliară și este eficient în tratarea pietrelor biliare și a durerii vezicii biliare.


Este renumit pentru acțiunea sa anticancerigenă, în principal pentru bolile sale hiperplazice de piele, care sub influența enzimelor conținute de plantă, se dizolvă încet.


Vechii medici Galinos și Dioskouridis l-au folosit pentru tratamentul bolilor oculare (cataractă, estompare) și pentru icter.


Astăzi este folosit și pentru colelitiază, ca diuretic, laxativ, antispastic, analgezic, sedativ, pentru gută, ateroscleroză, dureri intestinale, pentru hidropizie, pentru hemoroizi și pentru boli de piele precum calusuri, infecții fungice acneice, alunițe, herpes etc. .


Inghititura imbunatateste functia ficatului, curata sangele, imbunatateste productia si detoxifiaza organismul.


Este utilizat eficient pentru boli ale ficatului, vezicii biliare și rinichilor.

Este eficient pentru infecții și calculi biliari, icter, hemoroizi, tinitus, pietre la rinichi, dureri la urinare.

Crema este buna pentru negi si alte afectiuni ale pielii.

mai multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii