Rulouri de vinete ...o idee delicioasa pentru o cina rapida



 Ingrediente:

2 vinete

1 ardei

Piper negru

Pudra de ceapa

Ulei vegetal

1 ardei

1 ceapa

100 g branza

patrunjel proaspat

3 catei de usturoi

300 g carne tocata

Ierburi aromate

3 linguri pasta de rosii


PREPARARE:

Tăiați vinetele și stropiți-le cu sare.

Într-un castron, amestecați ardeii și ceapa feliate, brânza rasă, pătrunjelul tocat, usturoiul tocat și carnea.

Acum asezonați cu toate condimentele.

Se condimenteaza feliile de vinete si se aseaza intr-o tava unsa cu unt.

Coaceți la 180° timp de 30 de minute.

Acum umpleți-le cu amestec de carne și formați rulouri.

Amesteca pasta de rosii, sare, piper si putina apa pentru a face un sos si toarna-l pe rulouri.

Comentarii