Adidași albi curați - cu se se curata perfect adidasii




 Păstrarea adidașilor albi curați este o adevărată provocare. Zgârieturile, petele de iarbă și praful sunt doar câteva dintre problemele potențiale pentru pantofii tăi albi.

Cu toate acestea, există un secret pentru a le curăța și a le face să strălucească din nou. Ceea ce este cel mai bine nu cu mijloace prea scumpe din magazin, ci cu ceea ce ai acasă.

Deși primul lucru care vine în minte pentru mulți oameni este să-și introducă adidașii de pânză albă în aparat și să pornească programul, mai bine nu. Acest lucru poate cauza deteriorarea adidașilor, determinându-i să se uzeze sau să se separe talpa de căptușeală. În schimb, urmați acest tratament simplu pentru a vă curăța pantofii albi.

Bicarbonatul de sodiu, pasta de dinți și detergentul de spălat vase sunt excelente pentru curățarea adidașilor albi. Și suntem siguri că fiecare casă le are.


Deci, ingredientele sunt următoarele:

bicarbonat de sodiu,

lichid de spălat vase,

pastă de dinți


Și procedura este extrem de simplă:

amestecați două linguri de bicarbonat de sodiu cu părți egale de detergent de vase și o lingură de pastă de dinți.

Apoi, pasta trebuie aplicată cu o perie pe pantofi sport și lăsată timp de 10 minute.

Luați o periuță de dinți veche și apoi frecați bine pe tot pantofii, acordând o atenție deosebită tălpii și zonelor mai murdare. Apoi ștergeți reziduurile cu o cârpă sau un prosop de bumbac, iar adidasii tăi albi vor arăta ca și cum tocmai i-ai cumpărat din nou.

Comentarii