Remediu natural pentru capilare sparte

 


Capilare crăpate sunt un fenomen neplăcut și inestetic sub piele, care nu numai că arată urât, dar are și alte consecințe, așa că ne simțim incomod și trebuie să purtăm mereu haine mai lungi. Femeile știu cel mai bine despre ce este vorba.

Din fericire, există mai multe moduri de a scăpa de ele cu ajutorul ingredientelor de acasă, iar de această dată vă prezentăm 2:


Prima modalitate este să folosești o roșie tânără, pe care trebuie să o tai în bucăți mici și să aranjezi acele bucăți în locul în care ai rupt capilarele. Asigurați-vă că utilizați roșii tinere și nu coapte.

Bucățile de roșie tânără trebuie păstrate 2-3 minute, iar apoi pielea trebuie acoperită cu o cremă hidratantă. Procedura trebuie repetată în următoarele 10 zile, după care capilarele crăpate ar trebui să dispară.


O altă modalitate este să folosești oțet de mere, pe care îl vei aplica în locurile cu capilare sparte. Este necesar să aplicați oțet de mere de 3 ori pe zi în următoarele 3-4 săptămâni.

Aveți grijă cu oțetul de mere să nu îl puneți pe zonele sensibile deoarece poate irita pielea. Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta. Dacă funcționează pentru tine, împărtășește aceste rețete cu alții.

Comentarii