În fiecare dimineață îmi clătesc gura cu acest amestec de casă: Nimeni nu mă crede că nu fac albire la dentist

 


Oțetul este unul dintre ingredientele cele mai frecvent utilizate într-o gamă largă de utilizări. Este folosit în principal pentru proprietățile sale medicinale.

Otetul este bogat in pectine, compusi sanatosi si minerale esentiale.Poate fi folosit pentru a trata nenumarate boli.Mai mult, este considerat a fi cel mai puternic si eficient ingredient pentru albirea dintilor.Otetul poate mentine pH-ul in gura datorita aciditatii sale. proprietăți.

Când este utilizat, distruge bolile gingiilor și microbii. Prin urmare, lasă gura liberă de bacterii și dinții albi ca niște perle.Pentru

a folosi oțet de mere pentru îngrijirea bucală, acesta trebuie întotdeauna diluat cu apă. Așadar, amestecați o jumătate de linguriță de soluție de oțet de mere într-o cană de apă și clătiți-vă gura. Faceți acest lucru dimineața și periați-vă dinții în mod normal după această procedură.

Repetați acest tratament zilnic.

Sfaturi importante:

Nu utilizați niciodată oțet nediluat deoarece poate deteriora dinții, în special smalțul.Agitați întotdeauna sticla înainte de utilizare deoarece ingredientele cheie sunt disponibile pe fundul sticlei.Efectuați această procedură în fiecare dimineață.

Comentarii