Cum se curata tigaile arse

 


Nu aruncați tigăile și oalele vechi care s-au ars. Există o modalitate de a le curăța și de a le reutiliza.

După un anumit timp, reziduurile de grăsime se acumulează pe tigaie și se transformă în pete maro încăpățânate atât la exterior, cât și la interior, care nu sunt ușor de îndepărtat. Femeile de obicei aruncă o astfel de tigaie. Nu ar trebui să faci asta, pentru că vei curăța fără probleme grăsimea acumulată folosind acest truc.

Pentru acest truc, aveți nevoie de bicarbonat de sodiu, sare, oțet, detergent de vase și prosoape de hârtie. Și ceea ce este mai bun dintre toate - tigaia va fi curată în cel mai scurt timp. Mai întâi presară sare peste petele întunecate, apoi bicarbonat de sodiu și toarnă deasupra detergent lichid de vase. Frecați puțin cu o sârmă de curățat pentru a combina totul, apoi puneți un prosop de hârtie (3-4 bucăți) pe amestec și acoperiți totul generos cu sită.

Lăsați să stea 5 minute (puteți face mai mult) și scoateți prosoapele. Veți descoperi că murdăria și grăsimea întărită sunt ușor de îndepărtat cu prosopul. După aceea, spălați tigaia cu apă și săpun de vase.

Videoclipul a adunat rapid aproape 70 de milioane de vizualizări și are peste trei milioane de comentarii, scrise de oameni entuziaști de acest truc. „Uau, pare nou-nouț, cu siguranță îl voi încerca pe acesta”, a scris o femeie. "Necrezut! O să încerc asta!”, a scris altul.

Comentarii