Ai pete albe pe corpul tau? Iată de ce apar și cateva remedii naturiste

 


Aceste pete albe apar cel mai adesea pe gât și, dacă sunt lăsate netratate, se pot răspândi în tot corpul. Acestea sunt cel mai adesea cauzate de scăderea imunității, transpirație crescută, piele grasă, plajă și ședere în locuri umede și calde.


Mai jos îți oferim sfaturi despre cum să scapi de petele urâte de pe piele cu ajutorul produselor de casă.

1. Probiotice

Aplicați iaurt simplu sau probiotice fără zahăr pe zona afectată, lăsați-l să se usuce și clătiți pielea. Repetați acest proces de mai multe ori pe zi.


2. Oțet de mere

Se amestecă părți egale de apă și oțet de mere și se înmoaie o bucată de vată. Tamponați zona afectată a pielii cu o minge de bumbac și lăsați-o să se usuce. Repetați procesul ori de câte ori este posibil. Este eficient împotriva bolilor fungice.


3. Ulei de arbore de ceai

Se amestecă o lingură de ulei de măsline și 5 până la 7 picături de ulei esențial de arbore de ceai într-un castron. Aplicați amestecul pe zona de piele afectată cu o bucată de vată și lăsați-l pe piele tot timpul cât sunteți acasă.


4.usturoiul

Taiati usturoiul in jumatate si aplicati ambele jumatati pe pielea infectata cu ciuperca. Sucul de usturoi va ustura putin, dar este normal. Lăsați-l să acționeze aproximativ 20 de minute și apoi faceți un duș.


5. Turmeric

Se amestecă pudra de turmeric cu câteva picături de apă și se aplică pasta pe zona de piele afectată. Lăsați-l să acționeze aproximativ 30 de minute, apoi faceți un duș.

Comentarii