Tort cu cocos , biscuiti si ciocolata



 Ingrediente;

1 pahar de lapte

1 lingura

crusta de biscuiti maruntita de cacao

Pentru crema;

2 pachete smântână pentru frișcă

2 căni de lapte

Lapte măsurat pe el

1 cană nucă de cocos

4 linguri zahăr pudră


PENTRU ÎNCHISARE;

1 cutie smantana lichida

2 pachete ciocolata neagra (160 grame)


PREGĂTIREA;

Se sfărâmă crusta într-un castron adânc, se adaugă 1 pahar de lapte și cacao într-un mod controlat și se obține un amestec moale.

Întindeți-o uniform pe fundul formei și apăsați ușor cu un covoraș pentru a o fixa. Se adauga frisca, zaharul pudra si laptele si se bate.

Adăugați nucă de cocos, amestecați bine, întindeți uniform peste tort și neteziți partea de sus.

Pentru ganache, puneți smântâna lichidă într-o cratiță. Adaugam ciocolata fara sa fiarba si amestecam pana se topeste ciocolata.

Opriți focul, amestecați puțin, turnați peste prăjitură, înveliți și puneți la frigider. Se taie si se serveste dupa 2 ore.

Mult succes celor care încearcă.

Comentarii