Placinta cu branza dulce



 Dacă ți-aș spune că există o rețetă de prăjitură atât de delicioasă, rapidă și ușoară încât ai coace-o în fiecare săptămână? Da, ai auzit bine – tortul este gata în doar 15 minute! Glisați plăcinta  deasupra pentru că această prăjitură va ieși în evidență. Să ne afundăm mai mult în această rețetă fantastică și să descoperim magia din spatele ei.

INTRODUCERE:

Imaginează-ți asta: îți este poftă de ceva dulce, dar nu vrei să petreci ore întregi în bucătărie. nu-ți fie frică! Această rețetă de prăjitură de 15 minute ar putea salva lumea. Cu ingrediente simple și pași simpli, te vei bucura de un tort umed și delicios în cel mai scurt timp.


INGREDIENTE NECESARE:

200 g făină

100 ml ulei de semințe

75 g îndulcitor pudră (sau alternativ 150 g zahăr normal)

70 ml lapte

8 g praf de copt

8 g zahăr vanilat

3 ouă

1 praf de sare

Mult zahăr pudră


Pentru crema:

250 g branza usoara

5 g zahar vanilat

2 lingurite indulcitor pudra (sau 2 linguri zahar obisnuit)

1 lingura amidon de porumb

1 ou


MOD DE PREPARARE:

Se face aluatul

Să începem prin a sparge ouăle într-un castron. Adăugați un praf de sare și îndulcitor după cum este necesar și amestecați până devine spumos. Se adauga apoi uleiul si laptele, apoi faina, praful de copt si zaharul vanilat. Amestecați bine pentru a evita cocoloașele.


Pregătirea formei Tapetați

un pătrat de 22 x 22 cm cu hârtie de copt, apoi turnați aluatul și aplatizați-l. Lasă asta deoparte deocamdată.


Mod de preparare: Se face crema.Intr

-un bol amestecam branza usoara, ouale, indulcitorul, amidonul de porumb si zaharul vanilat. Se amestecă până când este omogen și cremos. Transferați amestecul într-o pungă pentru o utilizare ușoară.


Asamblați tortul

Decorați cu cremă

Acum vine distracția! Folosiți o pungă pentru a decora aluatul de tort într-un model de șah. Eliberează-ți creativitatea de design!


Coaceți tortul,

este timpul să coaceți.Încălziți

cuptorul la 180°C și coaceți prăjitura pentru 30-35 de minute. Cand este gata, se scoate din tava si se pudreaza cu zahar pudra pentru atingerea finala.


Concluzie:

în doar 15 minute poți face o prăjitură care poate rivaliza chiar și cu cele mai consumatoare de deserturi. Cu textura sa pufoasă și topping-ul cremos, acest tort va deveni cu siguranță preferatul familiei. Spune-ți adio sesiunilor lungi de coacere și salut deliciile rapide și delicioase!

Comentarii