Deliciu de biscuiți cu banane fără coacere! In 10 minute!

 



Prajiturile cu biscuiti sunt usor de preparat deoarece nu necesita coacerea crustei sau prepararea unei umpluturi complicate. Daca ai pofta de dulce sau ai musafiri, atunci iti recomandam sa incerci aceasta reteta.

Faceți o prăjitură cu ciocolată albă și nucă de cocos și asigurați-vă că adăugați o banană. Este potrivit pentru toată lumea, iar ingredientele nu sunt nici scumpe.

INGREDIENTE NECESARE:

300 g biscuiti

1 banana mare

Pentru umplutura:

2 oua

100 g zahar

500 ml lapte

30 g amidon de porumb

20 g gelatina

120 ml apa rece

30 g unt


Necesar pentru glazura:

100 g ciocolata alba,

10 g ulei,

40 g nuca de cocos


MOD DE PREPARARE:

Se face umplutura

Se amesteca gelatina cu apa si se lasa sa se umfle. Bateți zahărul cu ouăle, apoi turnați laptele (350 ml) și amestecați. Amestecați amidonul și laptele (150 ml) până când toate cocoloașele sunt rupte. Se încălzește amestecul de ouă și lapte, apoi se toarnă amestecul de amidon și lapte. Gatiti pana se ingroasa, amestecand continuu. Scoateți de pe aragaz și adăugați untul în umplutura fierbinte și amestecați până se topește. Apoi adăugați gelatina și amestecați.


Se aseaza prajitura,

se acopera discul cu folie transparenta si se toarna putina umplutura. Întindeți apoi biscuiții zdrobiți și câteva felii de banană. Se toarnă din nou umplutura, apoi biscuiții și bananele...comandă așa până se folosesc toate ingredientele. Se acopera cu folie alimentara si se lasa la racit aproximativ 12 ore.

Comentarii