O cămașă perfect călcată rapid și ușor. Urmați doar câteva reguli



 Principalul grup care poartă tricouri sunt bărbații, dar și femeilor le plac cămășile. Se poartă peste tot și unii nu își pot imagina viața fără cămașă. Dar o cămașă nu este o cămașă pe care doar o îmbraci și ieși afară. O cămașă poartă un anumit mesaj de viață socială și, prin urmare, ar trebui să fie întotdeauna îngrijită, curată, dar mai ales călcată. La urma urmei, hainele au o anumită valoare și un astfel de guler sau mâneci mototolite cu siguranță nu arătau bine în societate. Dar știi să călci corect o cămașă? S-ar putea să fii surprins, dar mulți oameni habar nu au. Din acest motiv, am pregătit câteva sfaturi simple.


Cărți de vizită pentru bărbați și femei

O cămașă frumos călcată este cartea de vizită a fiecărui bărbat care o poartă. La fel, femeile ar trebui să aibă cămășile presate și îngrijite. Desigur, fierul este folosit pentru a călca materialul de pe haine și lenjerie și le oferă un aspect atractiv. Totuși, știai că temperaturile ridicate de călcat pot scăpa de diverse bacterii și acarieni care pot cauza probleme de sănătate? Gândește-te la asta data viitoare când călci.


Țesături diferite, temperaturi diferite

Călcarea tricourilor cu siguranță nu este o activitate populară, deoarece conțin o mulțime de tricoturi, gulere și, mai ales, o mulțime de nasturi la care trebuie să aveți grijă. Dar dacă lucrezi într-un birou, chiar ai nevoie de o cămașă călcată. Din acest motiv, este util să știți, de exemplu, cum să alegeți temperatura potrivită a fierului pentru diferite tipuri de cămăși: bumbac 150 ° C, in 200-300 ° C, viscoză 120 ° C, poliester poliester 110 ° C, in bumbac 190-200 ° C, artificial 160 ° C.


Atenție la nasturi.

Cămășile se călcă cel mai bine atunci când sunt ușor umede, așa că întotdeauna este mai bine să le umeziți cu apă folosind o sticlă de pulverizare. Mai întâi călca gulerul din interior spre mijloc, apoi trece la capete. Puteți folosi bucăți de carton pentru a preveni deteriorarea gulerului și pentru a-și păstra forma. Continuați treptat metoda clasică de călcare a cămășii, alternând între părțile laterale. Aveți grijă la butoane deoarece se pot topi la temperaturi ridicate. După călcare, este ideal să-l atârnă pe un cuier pentru a-și păstra forma.

Comentarii