Balsamina - cum se ingrijeste aceasta floare

 Balsminaceae impatiens este un planta comuna,  parțială, cu înflorire anuală. Este ușor de cultivat și disponibila pe scară largă l,

 Impatiens balsamina este cunoscuta sub numele comun de balsamina sau  impatiens , care acoperă o mare varietate de forme și tonuri. Balsamina poate fi găsiat și ca „Balsam de trandafiri”. Florile poartă petale duble și vin într-o gamă de culori, dar sunt parțial ascunse de frunze mari atractive, cu vene pronunțate. Balsamina este colorata în alb, roșu, portocaliu, galben, violet și roz. Aceste flori seamănă cu mini trandafirii sau  cameliile cu petalele și tonurile groase distanțate.Balsamina are nevoie de sol umed, bine drenat și se comportă cel mai bine în locuri de umbră parțială. Modificați solul cu compost și indepartati bulgării înainte de a transfera balsamina. Distanța este între ele  este de 30 și 46 cm distanță. Udați plantele de dedesubt pentru a preveni făinarea .
Plantele vor avea nevoie de udare suplimentară cel puțin o dată pe săptămână în lunile uscate. Udarea mai frecventă este necesară atunci când aveți grijă de balsamine în jardiniere și coșuri suspendate.


Comentarii

Postări populare

Bureti iuti la borcan

Bicarbonatul de sodiu la rosii

Ingrasamant cu drojdie pentru rosii

Ingrasamant cu drojdie pentru muscate si orhidee

Bicarbonatul de sodiu pentru legumele din gradina

Stropirea rosiilor de mana cu lapte si zer

Otet pus în apa gainilor si puilor - beneficii

Leustean pentru iarna

Erbicid natural pentru buruieni

Ciuperci la borcan pentru iarna

Arhivați

Afișați mai multe