Cultivarea legumelor in saci

 


Cultivarea legumelor în pungi de cultivare este o soluție perfectă pentru a economisi spațiu și pentru a cultiva legume abundente. Aveți de ales să folosiți pânze de pânză, saci de iută, saci, pungi din polipropilenă, pungi de cânepă sau chiar pungi alimentare reutilizabile!

Cartofii au nevoie de mult spațiu pentru a crește bine, se bazează pe adâncime și de aceea au performanțe destul de bune în pungi de cultivare sau saci.

O altă legumă rădăcină care se descurcă bine în pungile de creștere și este practic fără probleme. Un cultivator rapid care va fi gata pentru recoltare în câteva zile!

Cultivarea sfeclei nu este mult diferită de ridichile în creștere. Este, de asemenea, o legumă cu creștere rapidă, cu frunze comestibile, care poate fi cultivată cu ușurință în pungi de cultivare.

Morcovii sunt bogați în nutrienți și delicioși de mâncat! Cu multă lumină solară și puțin spațiu, veți avea o recoltă abundentă în saci de cultură în cel mai scurt timp!

Ceapa poate tolera o anumită aglomerare, motiv pentru care soiurile mai mici sunt ideale pentru sacii de cultură și sacii de pânză. De asemenea, puteți planta ceapa verde .

Comentarii

Postări populare

Cand se planteaza semintele pentru rasaduri

Ingrasamant cu drojdie pentru muscate si orhidee

Metode de ingrosare a rasadurilor

Fertilizarea usturoiului, ingrasamant natural pentru usturoi mare

Flori de apartament usor de intretinut

Erbicid natural pentru buruieni

Cultivarea usturoiului din seminte

La ce legume folosim cenusa

Obtinerea rasadurilor de ardei - gras, iute, gogosari

Hranirea gainilor ouatoare

Arhivați

Afișați mai multe