Probleme frecvente la castraveti

 Frunzele se ofilesc în ciuda udării consistente? Observați pete maronii, albe sau galbene pe frunze sau castraveți? Planta dvs. de castraveți poate fi infectată de agenți patogeni bacterieni, virali și / sau fungici. Este posibil ca plantele bolnave să nu producă atât de mult fruct (dacă există), iar orice fruct care este produs poate să nu fie gustos sau comestibil. Acest articol va discuta despre cele mai frecvente boli de castravete, ce le cauzează și cum să le tratezi și să le previi.

Frunzele devin verde pal, galben sau maro; praf pe partea inferioară a frunzelor și între vițe. Acarienii de păianjen sug sucurile plantelor provocând înțepături. Pulverizați cu apă sau folosiți săpun insecticid sau rotenonă. Gărgărițele și dantelele mănâncă acarieni.

Pete albe rotunde sub formă de pulbere pe frunze. Făinarea este cauzată de sporii fungici. Sporii germinează pe suprafețele frunzelor uscate atunci când umiditatea este ridicată; sporii nu germinează pe frunzele umede. Frecvente la sfârșitul verii sau toamna, dar nu are ca rezultat pierderea plantei. Evitați stresul apei. Indepartati frunzele infectate.

In videoclipul de mai jos aflati cele mai frecvente probleme la castraveti :

Comentarii

Postări populare

Cand se planteaza semintele pentru rasaduri

Ingrasamant cu drojdie pentru muscate si orhidee

Fertilizarea usturoiului, ingrasamant natural pentru usturoi mare

Flori de apartament usor de intretinut

Metode de ingrosare a rasadurilor

Erbicid natural pentru buruieni

Cultivarea usturoiului din seminte

Producerea si obtinerea arpagicului din seminte de ceapa

Ingrijire si fertilizare ,cultivare dovlecei in gradina

La ce legume folosim cenusa

Arhivați

Afișați mai multe