Crinul pacii - ingrijire

 Crinii pacii sunt una dintre cele mai comune plante de apartament, deoarece sunt destul de ușor de cultivat și frumoase, de asemenea! Iată tot ce trebuie să știi despre îngrijirea unui crin în casa ta.Crinii pacii sunt plante tropicale, veșnic verzi, care se dezvoltă pe podeaua pădurii, unde primesc lumina soarelui și o umiditate consistentă. Replicarea acestor condiții în casă este cheia pentru a face crinul tău să fie fericit și sănătos.

Cu suficientă lumină, crinii de pace produc flori de culoare albă începând de la începutul anului, înflorind pe tot parcursul anului în condiții potrivite. 

PLANTA CRINULUI PĂCII ESTE OTRĂVITOARE?

Da, ușor. Toate părțile plantei de crin de pace conțin oxalat de calciu - o substanță care poate provoca iritații ale stomacului și ale căilor respiratorii dacă este ingerată în cantități mari. Nu lăsați crinii de pace la îndemâna copiilor mici și a animalelor de companie. 

  • Când vine vorba de udare, coerența este esențială. Păstrați solul umed, dar nu supraudatii. Crinii dpot tolera perioade scurte de sol uscat, dar frunzele lor vor începe să se ingalbenească dacă sunt neglijate prea mult timp.

Comentarii

Postări populare

Ingrasamant cu drojdie pentru muscate si orhidee

Ingrasamant cu drojdie pentru rosii

Bicarbonatul de sodiu la rosii

Metode de ingrosare a rasadurilor

Fertilizarea usturoiului, ingrasamant natural pentru usturoi mare

Inmultirea liliacului prin butasi si lastari

Ce plantam dupa ceapa si usturoi

Otet pus în apa gainilor si puilor - beneficii

Leustean pentru iarna

Piper la gaini si pui

Arhivați

Afișați mai multe