Producerea si obtinerea arpagicului din seminte de ceapa




 Arpagicul este considerat o cultură de sezon rece, ceea ce înseamnă că creste cel mai bine primăvara și toamna. Temperaturile mai crescute ale verii le determină, de obicei, să rămână latente până când sosesc din nou vremea rece.

Semănați semințele de îndată ce solul este practicabil primăvara. Rețineți că pot dura câteva săptămâni până la germinare, așa că nu vă panicați! Pentru cea mai bună germinare și creștere, temperatura solului ar trebui să fie între 15 ° și 21 ° C .

  • Arpagicul crește cel mai bine în plin soare, deși va tolera umbra deschisă.
  • Solul trebuie să fie umed, fertil, bogat și bine drenat. Înainte de plantare, încorporează materie organică bine compostată.
  • Deși arpagicul este tolerant la secetă, este important să le oferiți udări consistente pe tot parcursul sezonului de creștere pentru producții mari. Umeziți bine solul atunci când udați.
  • Bulbul mic al arpagicului crește lângă suprafața solului, așa că folosiți mulci pentru a conserva umezeala.
  • Depozitați arpagicul într-un loc răcoros într-un recipient resigilabil.

Comentarii

Postări populare

Pomana sau tocana porcului - reteta ardeleneasca

Ce punem in butoiul pentru o varza murata gustoasa si fara floare ?

Branza - Cas in saramura la borcan pentru iarna

Cand se planteaza ceapa de toamna. Ce trebuie sa stii !

Trâmbița piticilor, Trompeta piticului, Trompeta neagră, Cornul abundenței sau Trompeta morților

Metode naturale impotriva musculitelor negre

Cand se planteaza semintele pentru rasaduri

Toba de porc, calbasi cu pasat , racituri

De ce se tulbură zeama murăturilor? De ce fac muraturile floare , se tulbura sau fermenteaza ?

De ce fermenteaza sucul de rosii - bulionul ?

Arhivați

Afișați mai multe