Plantarea crizantemelor la ghiveci

 


Crizantemele sunt una dintre cele mai recunoscute flori din toamnă. Pot fi cultivate in  casă, pe balcon și terasă sau în grădină.

Crizantema aparține familiei aster și are aproximativ 50 de specii. Este originara din Asia de Est. Există in nenumărate culori, forme și dimensiuni - de la mici sferoide la flori singure gigantice înstelate și impunătoare. Sunt cele mai cunoscute flori după trandafiri.

Crizantemele  sunt perfecte pentru verandele din față, terase, balcoane și terase. Crizantemele sunt adesea cultivate ca plante anuale. Pentru creșterea în sol este posibilă numai cu soiuri adecvate, cu flori mici și mijlocii, cu rezistență diferită la îngheț. Acestea ating o înălțime de 30 - 100 cm.

Plantarea crizantemelor

Plantați crizantema din ghivece la aceeași adâncime în care au fost cultivate într-un ghiveci anterior. Solul trebuie să fie bine drenat și argilos și aerisit. În plus, puteți adăuga 1/3 din compost și alte materii organice în momentul plantării. După plantare, udati cu generozitate timp de 1-2 săptămâni, astfel încât plantele se vor stabili bine.

Comentarii

Postări populare

Ce plantam dupa ceapa si usturoi

Legume care se planteaza in luna iulie

Recoltarea semintelor de rosii

Bicarbonatul de sodiu la rosii

Inmultirea liliacului prin butasi si lastari

Legume care cresc la umbra

Metode de ingrosare a rasadurilor

Cresterea ratelor

Bicarbonatul de sodiu pentru legumele din gradina

Cultivarea usturoiului din seminte

Arhivați

Afișați mai multe