Rosii pentru iarna. 7 metode de conservare

 Este timpul din nou să începeți să puneți alimente pentru iarnă. Chiar dacă nu ați conservat niciodată o zi în viața dvs., avem câteva rețete și metode minunate pe care să le încercați.

Conservarea poate fi foarte distractivă și foarte plină de satisfacții. Deoarece roșiile conțin acizi naturali, nu trebuie să folositi conservanti . În schimb, puteți utiliza o conservarea in baie de apă, ceea ce este mult mai ușor. Trebuie doar să fiți siguri că vă pregătiți roșiile, borcanele și capacele înainte de a începe.



Odată ce aveți roșiile și borcanele gata, trebuie doar să adăugați puțin suc de lămâie și un praf de sare în borcane înainte de a adăuga roșiile. Se toarnă apă clocotită peste roșii și se așază capacele. Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu în partea de sus pentru etanșare. Fierbeți roșiile în de baie de apă timp de aproximativ 40 de minute .

Puteți păstra roșiile conservate acasă într-o zonă întunecată timp de până la un an, astfel încât să vă puteți bucura de ele până când este timpul să o puteți face din nou anul viitor.

Dacă nu aveți  borcane sau preferați să vă înghețați alimentele, puteți îngheța cu ușurință roșiile. Puteți decoji roșiile înainte de a le îngheța, pur și simplu aruncându-le într-o tigaie cu apă clocotită.


Comentarii