Ce se planteaza in luna Septembrie

 Sezonul de vârf de creștere ar putea fi pe la sfârșit pentru o mare parte a țării, dar mai este timp să plantați câteva chestii comestibile pentru sezonul scurt și să adăugați frumusețe grădinii dvs. de flori . 

De asemenea, ați putea fi surprins să aflați că este cea mai bună perioadă a anului pentru a planta plante perene și arbuști ( copaci, de asemenea!) în timp ce plantele au încă posibilitatea de a-și stabili sistemele radiculare înainte ca solul să înghețe. Toamna este mult mai puțin stresantă pentru plante, deoarece este în general mai rece și ploaia este încă abundentă.



Spanac

Aceasta este o cultură de sezon scurt, așa că mai este timp pentru cultivarea acesteia, mai ales că preferă temperaturi mai reci. Majoritatea tipurilor de spanac se maturizează în aproximativ șase săptămâni, dar, de asemenea, puteți tăia frunzele imediat ce sunt suficient de mari pentru a le mânca. Unele tipuri au o toleranță extremă la frig și vor dura peste iarnă și vor reapărea primăvara viitoare.

Bujori

Aceste plante perene uimitoare fac cel mai bine atunci când sunt plantate în toamnă pentru a înflori primăvara viitoare. Asigurați-vă că le dați soare plin și nu plantați prea adânc, ceea ce este o greșeală obișnuită. Bujorii trebuie să fie plantați la doar 2 centimetri sub suprafața solului.



Comentarii