Fertilizarea usturoiului, ingrasamant natural pentru usturoi mare

 Usturoiul este o cultură de sezon lung, de la 180 la 210 zile până la maturare, în funcție de soi. Așa cum vă puteți imagina, fertilizarea corectă a usturoiului este de o importanță capitală. Întrebarea nu este doar cum să fertilizați usturoiul, dar când este cel mai bun moment pentru hrănirea plantelor cu usturoi?

Usturoiul este un aliment greu, practic pentru că durează atât de mult până să se maturizeze. Din această cauză, cel mai bine este să vă gândiți la hrănirea plantelor de usturoi chiar de la început. În majoritatea climelor, bulbii de usturoi ar trebui să fie plantați la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii - cu șase săptămâni înainte ca solul să înghețe. În zonele mai blânde, puteți planta usturoi în ianuarie sau chiar în februarie pentru sfârșitul verii sau începutul toamnei.


Fertilizarea plantelor de usturoi ar trebui să aibă loc primăvara, dacă l-ați plantat toamna. Fertilizarea usturoiului poate avea loc fie prin îmbrăcarea laterală, fie prin distribuirea îngrășămintelor pe întregul sol. Cel mai bun îngrășământ pentru plante cu usturoi va avea un conținut ridicat de azot.

Cu ce fertilizam usturoiul pentru a a avea o marime foarte mare urmariti in videoclipul de mai jos :Comentarii

Postări populare

Ingrasaminte naturale pentru rosii

Metode naturale impotriva musculitelor negre

Legume care se planteaza in luna iulie

Cenusa la ardei si vinete

Bicarbonatul de sodiu pentru legumele din gradina

Bicarbonatul de sodiu la rosii

Cum sa ai tufe de fasole pline de pastai

Lucrari la vinete - copilire, defoliere , legare

Ce se planteaza langa ceapa

Piper la gaini si pui

Arhivați

Afișați mai multe