Metode de a pastra muscatele peste iarna

 Salvarea mușcatelor pentru iarnă se poate face în trei moduri. Să ne uităm la aceste moduri diferite.

Când salvați mușcate pentru iarnă în ghivece, dezgropați mușcatele și așezați-le într-o oală care să se potrivească confortabil cu rădăcina lor. Tăiați mușcatele înapoi cu o treime. Udați oala bine și puneți-o într-o parte răcoroasă, dar bine luminată a casei. Dacă zona rece pe care o aveți în minte nu are suficientă lumină, plasați o lampă sau o lumină cu bec fluorescent foarte aproape de plantă. Păstrați această lumină aprinsă 24 de ore. Acest lucru va oferi suficientă lumină pentru a obține mușcate în interior peste iarna.



Cu niște ziare, o cutie de carton, o pungă de hârtie sau un pervaz însorit, puteți păstra aceste plante perene tandre pentru iarnă și puteți avea flori proaspete în primăvara și vara viitoare. Vă voi prezenta prin opțiuni și vă voi oferi sfaturi de îngrijire pentru iarnă.

Dacă aveți loc pentru ghivece într-o locație însorită, vă puteți aduce muscatele în ghiveci  în casă pentru iarnă.

În timp ce au nevoie de soare, se descurcă cel mai bine cu temperaturi moderate de 12 ° -18 ° C. Am un mare succes cu o fereastră orientată spre vest, care este puțin curentă, păstrând aerul din jurul lor puțin mai rece decât restul casei. 

Comentarii