Solutia de coji de ceapa - la ce este utila in gradina

 În episodul de astăzi, vom afla despre 5 utilizări sau beneficii incredibile ale cepei, cojilor de ceapă și sucului de ceapă în grădinărit. În special îngrășământul cu coajă de ceapă, pesticide de ceapă și o nouă rețetă secretă de hormoni de înrădăcinare pentru a înrădăcina tăieturile plantelor , rapid și cu succes.

Cojile sunt de obicei aruncate în coș. Dar începând de astăzi și după vizionarea acestui episod până la sfârșit, nu le veți mai arunca niciodată!



Cojile de ceapă au proprietăți antioxidante și antimicrobiene și conțin multe substanțe utile precum sulf, quercetină, potasiu, fosfor, zinc, fier, iod, vitamine, pectine, saponine, flavonoide și așa mai departe.

MULCIRE: Pentru începători, un mulci este un strat de material aplicat pe suprafața solului pentru beneficii precum păstrarea umidității solului, reducerea creșterii buruienilor și așa mai departe. Puteți folosi cojile de ceapă pentru mulcire, iar cojile uscate de ceapă se vor descompune în curând și vă vor îmbogăți solul cu potasiu și calciu, care este atât de bun pentru creșterea plantelor.

Există două metode pentru a face îngrășământul pentru coji de ceapă, una este să fierbeți cojile de ceapă câteva ore în apă, iar cealaltă metodă este să înmuiați cojile de ceapă în apă timp de 24 de ore. Unii nu recomandă fierberea.

Comentarii