Masca de fata cu albus de ou , miere si bicarbonat

 Albușul de ou este plin de vitamine , aminoacizi și proteine ​​care ajută la clarificarea porilor prin absorbția excesului de sebum - asta este ceea ce obții atunci când producția de ulei din organismul tău devine excesivă. Așadar, dacă ai pielea grasă și corpul tău produce prea mult sebum, măștile de albuș te pot ajuta.


Bogate în luteină, ouăle pot oferi hidratare și elasticitate pielii. Lizozima, enzima oului poate distruge bacteriile care cauzează acneea.


În plus, albușurile acționează ca un astringent ușor care previne erupțiile ulterioare. Ambalat cu compusul proteic albumină, acest superaliment ajută la netezirea pielii, reduce roșeața, minimizează porii și asigură că fața ta va păstra umiditatea și strălucirea. Și nu, nu am terminat - ele ajută și la strângerea pielii, făcându-le un produs excelent pentru anti-îmbătrânire.


Pentru pielea predispusă la acnee, este foarte recomandată folosirea numai albușului, deoarece gălbenușurile sunt formate în mare parte din apă și grăsimi. Incredibil de hrănitoare, gălbenușurile de ou ar putea face minuni dacă aveți un tip de piele uscată, dar nu acnee. Cantitatea mare de grăsimi din gălbenușul este un agent excelent de legare a apei care captează umezeala în celulele pielii, ceea ce poate fi contraproductiv pentru pielea grasă.


Exista multe moduri in care puteti folosi albusul de ou in retetele de masti faciale pentru o piele stralucitoare. Folosind miscari circulare blande pentru a aplica masca de albus de ou ajuta la indepartarea murdariei si murdariei care pot infunda porii. Ingredientele naturale suplimentare din mastile  pot ajuta la hidratarea pielii uscate, la reducerea sebumului daca aveti pielea grasa sau la uciderea bacteriilor de pe pielea predispusa la acnee.


Daca doriti sa va rasfatati pielea si sa oferiti pielii fetei un tratament spa natural de lux, folosind albusul de ou, va rugam sa cititi mai departe.


Masca de fata cu albus de ou pentru ten gras

O masca de fata de casa cu albus de ou, suc de lamaie si ulei de arbore de ceai este perfecta pentru pielea grasa, deoarece elimina grasimea. Proprietatile acide ale sucului de lamaie strang porii de pe fata si actioneaza, de asemenea, ca un exfoliant chimic natural. Uleiul de arbore de ceai este un remediu antibacterian binecunoscut care are proprietati de combatere a acneei.

Mai multe despre prepararea ei, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii