Conditii minime pentru a avea un canal de Youtube sau mai multe despre mine

Acest articol este un pamflet, dar am profitat de ocazie pentru a spune mai mult despre mine deoarece,  asta sunt intrebata cel mai des pe Youtube(de unde sunt, ce altceva mai fac, si bineinteles, daca sunt casatorita 😀 ).


 Am intrat in aceasta seara pe Youtube si mi-a aparut un short distractiv, adica un short la chiar am ras de m-am prapadit cum zicem noi ardelenii 😂.

Despre ce era vorba ? Un individ sustinea ca unii nu ar trebui sa dea sfaturi pe Youtube, mai ales despre viata sanatoasa cand tu fumezi, ai probleme cu greutatea si cu dantura.

Perfect de acord ! Eu una sunt mult mai acida cand vine vorba despre cine ar trebui sa faca Youtube. Daca ar fi dupa mine, in primul rand, ar trebui sa prezinti niste acte de studii, minim bacalaureat si studii superioare pentru anumite domenii sau macar niste cursuri specializate. Mor cand vad ca nu-si scriu corect titlurile desi se dau intelectuali si citesc in fond.

Daca un om vrea sa-i urmaresti canalul, ar fi bine sa spuna mai multe despre el ca sa stii daca sugestiile lui sunt bune sau nu.

Iar apoi daca prezinti videoclipuri despre viata sanatoasa, da, trebuie sa fii impecabila ca si femeie. Daca nu esti o blonda frumoasa de 1,70 m si greutate intre 55- 60 de kg, asa ca mine,  evita sa dai sfaturi 😂.








Ia uitati ce abdomen am eu cu trei copii, cum a nu fiu un model de sanatate pe Youtube ? Ia toata lumea burtile la control si poze😂.


Iar apoi, cand vorbesti de dezvoltare , de profit, de cum sa faci unele lucruri mai bine iarasi trebuie sa fii un exemplu. Prezinti un cont bancar, sa vedem ca te descurci, prezinte actele de proprietate ale casei si ale terenurilor sa demonstrezi ca nu stai la soacra 😂.
Ne prezinti casa, numarul de bai ( caci nu mai suntem in epoca de piatra), ne prezinti eticheta hainelor, si marcile de masini. Ne prezinti si restul activitatilor ca sa ne facem o idee daca te mai urmarim sau nu. Eu de exemplu, am o firma de transport gaze, am cateva camioane , cisterne si conduc un ML. Bine, mai ale sotului, dar sunt bunuri comune😀. Pai cum sa nu stiu eu de dezvoltare cu un asa barbat ?



Apoi , am trei copii iar cei mari sunt olimpici nationali. Adica sunt genul de om care stiu cum sa-ti faci plantele mari.











Alte lucruri despre mine? Fac 1 h sport zilnic si inot saptamanal deoarece am avut probleme cu coloana cervicala.
Apoi, sunt genul de om petrecaret si nu ratez nicio ocazie sau motiv de a ma distra. Asta e de alaltaieri, de la Lasatul Secului( e fiica mea mai mica si niciunul de acolo nu-i barbatu-meu 😁). Sunt genul de om, care atrag atentia tuturor, oriunde ma duc.


Imi plac mult animalele, am o multime de caini si pisici.

 





Mai multe, in partea a doua, caci vad ca am umplut pagina, e tarziu si trebuie sa ma spal pe dinti neaparat(caci sunt fumatoare 😂). Apropo, pentru carcotasi vreau poze cu burtile ! In partea a doua va prezint si dantura caci am investit anul trecut 7000 de euro si am niste implanturi super smechere 😂!

Comentarii