Prajitura cu capsuni rapida in 5 minute cu doar 4 ingrediente !



 INGREDIENTE NECESARE:

Căpșuni 450 g

170 g zahăr

170 g făină simplă

3 ouă


CUM SE PREPARĂ?

Se amestecă 3 ouă întregi cu 170 g zahăr cu un mixer.

Amestecă toate ingredientele timp de aproximativ 2 minute până obții o cremă netedă.

Adăugați ușor 170 g de făină netedă cernută cu un robot de bucătărie și la final adăugați încă 450 g de căpșuni proaspete tăiate în bucăți mici.

Cu cât tăiați căpșunile mai mici, cu atât tortul va fi mai frumos, probabil că le-am lăsat prea mari :).

Transferați amestecul într-o tavă unsă cu grăsime și puneți totul în cuptorul preîncălzit.

Coaceți tortul la 200 de grade în primele cinci minute, apoi reduceți temperatura la 175 de grade și coaceți încă 30 de minute sau până când prăjitura este gătită (verificați cu o scobitoare de lemn dacă este fiert).

Gata 🙂 Să mergem la cules de căpșuni și să ne bucurăm!

Comentarii