Băutură minune: În două săptămâni vei elimina grăsimea din corp, vei reduce greutatea și vei întări oasele!

 Această băutură curăță temeinic corpul de grăsimi în două săptămâni. Este recomandat să aveți o dietă echilibrată, să faceți mișcare și să beți suficientă apă.

Ingrediente necesare: 400 grame rădăcină de țelină; 1 kg de lamaie.


Mod de preparare:

Tăiați rădăcina de țelină și puneți-o în 2 litri de apă filtrată. Adăugați coaja de lămâie rasă. Gatiti aproximativ 20 de minute, apoi lasati sa se raceasca 5-6 ore.

Stoarceți sucul de la lămâie și adăugați-l în țelină. Se amestecă bine și se strecoară. A se pastra la frigider, intr-o sticla de sticla.


Mod de utilizare:

se bea 1 dl de 3 ori pe zi înainte de mese. Dacă gustul este prea puternic, diluați-l cu apă.


Beneficii pentru sănătate:

Rădăcina de țelină este bogată în vitaminele A, C, K și E, uleiuri esențiale, caroten, oligoelemente și alți nutrienți. Are o gamă largă de beneficii pentru sănătate și cel mai important: un nivel scăzut de calorii.

Este bogat în nutrienți din plante, minerale, vitamine și fibre alimentare. Rădăcina de țelină conține numeroși antioxidanți poliacetilenici precum flcarinol, panaxol și metil-flcarindiol, care au proprietăți anticancerigene și pot proteja împotriva cancerului de colon și a leucemiei limfoblastice acute.

Rădăcina de țelină este o sursă excelentă de vitamina K. Vitamina K este deosebit de importantă pentru sănătatea oaselor, deoarece îmbunătățește mineralizarea oaselor și stimulează activitatea osteotrofică a oaselor. Țelina este bogată în unele minerale majore, inclusiv fosfor, fier, calciu, cupru și mangan. Fosforul este necesar pentru metabolismul celular, menținerea sistemului sanguin, formarea oaselor și a dinților. Cuprul stimulează imunitatea, previne anemia și îmbunătățește metabolismul.

Comentarii