Desert în 5 minute! Fara cuptor! Fara gelatina! Fara faina


 

INGREDIENTE NECESARE:

Baza de biscuiti:

250 g de biscuiti.

120 g de unt topit.

Matriță cu diametrul de 18 cm.

400 g brânză pentru tartinat.

50 g zahăr pudră.

300 g de ciocolată albă.


MOD DE PREPARARE:

Se macină biscuiții până la o consistență fină.

Se amestecă biscuiții zdrobiți cu untul topit și se presează pe fundul unei forme de 18 cm pentru a face baza de tort. Se da la frigider pentru 30 de minute.

Într-un castron, amestecați crema de brânză și zahărul pudră până se omogenizează.

Topim 150 g de ciocolata alba si adaugam la crema de branza. Amesteca bine.

Bateți smântâna și amestecați-o ușor în amestecul de brânză și ciocolată.

Se toarnă amestecul pe baza de tort în formă și se nivelează suprafața.

Se lasa la frigider cel putin 3 ore sau pana cand prajitura s-a intarit.

Topiți încă 150 g de ciocolată albă și amestecați cu 150 g de smântână. Acoperiți partea de sus a tortului cu glazură de ciocolată albă.

Se decorează cu firimituri de prăjituri și se dă la frigider pentru 30 de minute.

Când prăjitura s-a răcit complet și s-a întărit, este gata de savurat!

Minunat!

Comentarii