Bezele roz de casă ușoare: cum să le faci frumoase și super moi!



 INGREDIENTE

30 g gelatină

120 ml (1/2 cană) apă rece

250 g (1 1/4 cană) zahăr

100 ml (2/5 cană) apă

20 ml suc de lămâie

Zahăr pudră

Amidon de porumb

Ulei vegetal


preparare:

Se amesteca gelatina cu apa si se lasa sa se intareasca.

Se toarnă zahărul într-o cratiță, se adaugă apă și sucul de lămâie, se amestecă și se fierbe timp de 10 minute. Se ia de pe foc.

Adăugați gelatina hidratată în tigaie și amestecați până se dizolvă. Bateți până se densează (aproximativ 7 minute).

Ungeți forma de silicon și turnați jumătate din amestec.

Adăugați colorant alimentar roșu în a doua jumătate, amestecați și turnați amestecul alb. Așteptați până când este instalat.

Se amestecă zahărul pudră cu praful de copt și se presară peste bezele. Tăiați în bucăți de dimensiuni medii.

Comentarii