Ingrediente
200 g de pandișpan
1 litru (4 căni) de lapte
40 g (2 linguri) de zahăr
50 g (3 linguri) de amidon de porumb
100 g de budincă cu cremă
1 lingură de cacao pudră
2 linguri de cafea
50 g de ciocolată neagră
PREPARARE:
Într-un castron mare, combinați laptele, zahărul, amidonul de porumb, budinca, pudra de cacao și cafeaua și amestecați până la omogenizare.
Se toarnă amestecul într-o cratiță la foc mic și se fierbe până începe să se îngroașe.
Cand amestecul incepe sa se ingroase adaugam ciocolata si amestecam pana se topeste ciocolata.
Scufundați biscuiții în lapte pentru o secundă, apoi împachetați-i într-o tavă de copt.
Se toarnă amestecul pe biscuiți.
Se lasa la frigider 2 ore, se stropeste cu pudra de cacao si se serveste.
Comentarii
Trimiteți un comentariu