Reteta de crochete cu sunca

 


Ingrediente

80g unt

100g faina

500ml lapte

sare

piper

Nucsoara

50g branza

100g sunca

oua


PREPARARE

Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza complet in unt.

Începeți să turnați laptele în loturi, amestecând constant, asigurându-vă că îndepărtați orice cocoloașe.

Continuați să gătiți până se îngroașă.

Se condimentează cu sare, piper și nucșoară, apoi se amestecă.

Adăugați șunca și brânza și amestecați pentru a se combina.

Răspândiți amestecul de lapte într-un vas pătrat mic de 8 inci. Se acopera cu plastic si se lasa la frigider 30 de minute.

Tăiați în 10 până la 12 bucăți.

Pudrați bucățile cu făină, scufundați fiecare în ou, apoi acoperiți cu pesmet.

Încinge uleiul vegetal la 180°C/350°F și gătește nuggetele de lapte timp de 3-4 minute, până când devin maro auriu.

Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.

Comentarii