INGREDIENTE NECESARE:
6 foi de aluat
Pentru sos:
1 pachet smantana lichida
O jumatate de pahar de ulei
1 sticla de apa minerala naturala
Pentru umplutura interioara:
100 g branza cheddar
patrunjel
150 g branza tulum
mai aveti nevoie de:
jumatate de pahar de ulei
1 pahar de apa
Pentru acoperire:
1 galbenus de ou
MOD DE PREPARARE:
Pentru sos, adaugati smantana, uleiul si apa minerala intr-un recipient potrivit si amestecati.
Adăugați cachaça ras, pătrunjelul și brânza tulum într-un recipient potrivit pentru a umple și a amesteca.
Stivuiți 6 bucăți de aluat una peste alta și întindeți între ele sosul preparat. Tăiați aluatul în 24 de părți egale cu un sucitor, adăugați umpluturile și rulați-le în rulouri.
Ungeti aluatul modelat cu un amestec de apa si ulei.
Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeți gălbenușurile deasupra.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade.
Mult succes celor care încearcă.
Comentarii
Trimiteți un comentariu