Cornuri aperitiv fragede si pufoase, croissante cu branza



 INGREDIENTE NECESARE:

6 foi de aluat

Pentru sos:

1 pachet smantana lichida

O jumatate de pahar de ulei

1 sticla de apa minerala naturala

Pentru umplutura interioara:

100 g branza cheddar

patrunjel

150 g branza tulum

mai aveti nevoie de:

jumatate de pahar de ulei

1 pahar de apa

Pentru acoperire:

1 galbenus de ou


MOD DE PREPARARE:

Pentru sos, adaugati smantana, uleiul si apa minerala intr-un recipient potrivit si amestecati.

Adăugați cachaça ras, pătrunjelul și brânza tulum într-un recipient potrivit pentru a umple și a amesteca.

Stivuiți 6 bucăți de aluat una peste alta și întindeți între ele sosul preparat. Tăiați aluatul în 24 de părți egale cu un sucitor, adăugați umpluturile și rulați-le în rulouri.

Ungeti aluatul modelat cu un amestec de apa si ulei.

Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeți gălbenușurile deasupra.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade.

Mult succes celor care încearcă.

Comentarii