Ingrediente
1 cana de zahar
2 oua
1 cana de ulei
1 cana de
lapte 1 cana de apa calduta
3 ½ linguri de cacao
2 cani de faina
10 g (2 ½ lingurite) praf de copt
3 banane
250 ml (1 cana) de smantana
120 g /1 cană de ciocolată
cu lapte Fistic
PREPARARE:
Bate ouale si zaharul pana devine spumoasa.
Adăugați ulei, lapte și apă fierbinte, apoi amestecați din nou.
Adăugați cacao, făină și praf de copt. Se amestecă până când amestecul devine omogen.
Tăiați bananele în felii groase.
Ungeți forma de tort cu unt și puneți felii de banană pe fundul formei.
Turnați aluatul peste banane. Coaceți timp de 40 de minute la 180°C / 350°F.
Între timp, fierbeți smântâna și ciocolata cu lapte.
Se toarnă ganache-ul gătit pe prăjitura coptă, apoi se presară fistic. Tăiați în pătrate și serviți.
Comentarii
Trimiteți un comentariu