Frecați-l pe orice pată de pe piele și urmăriți cum totul dispare în doar câteva minute!

 Ingredientul principal al acestei soluții uimitoare este mierea, un nectar natural dulce produs de albine care va stimula fluxul în piele și vă va îmbunătăți pielea, în afară de diverse alte beneficii pentru sănătate care vă pot îmbunătăți sănătatea generală. Masca de față poate lupta împotriva acneei, petelor, decolorărilor și cicatricilor de pe față și poate fi preparată cu ușurință.

Iată cum:


COMPONENTE:

1 lingurita de miere naturala, 1 lingura de nucsoara, 1 lingurita de suc de lamaie, 1 lingura de scortisoara pudra


PREPARARE:

Amesteca toate ingredientele intr-un castron pana obtii un amestec gros si adauga mai multa miere daca pielea ta este sensibila.

Mierea are proprietăți excelente de calmare care vor calma inflamația din piele, cu toate acestea, nu este recomandată clienților care suferă de rozacee în timp ce dezvoltă vasele de sânge faciale.

Puteți adăuga și argilă albă sau verde la mască. Adăugați mai multă apă dacă doriți ca amestecul să fie mai subțire Când aplicați măștii, asigurați-vă că evitați zona din jurul ochilor și gurii. Dupa aplicare, se lasa sa actioneze 10 minute inainte de a se spala cu apa calduta si a termina tratamentul cu o crema hidratanta de inalta calitate.

Masca se aplică continuu numai în locurile afectate. Dacă simțiți o ușoară senzație de furnicături, nu vă stresați - acesta este un semn că masca funcționează și va dispărea în câteva minute. Încercați să vă tratați și toate problemele pielii feței vor fi rezolvate rapid!

Comentarii