Reteta de tort de ciocolata




 Ingrediente

crusta

4 oua

8 linguri de zahar granulat

4 linguri de faina

2 linguri de lapte

1 lingura de praf de copt

4 linguri de cacao

4 linguri de ulei

umplutură

1/2 L smântână dulce

400 g ciocolată


dressing

2 linguri de zahăr

rom după dorință

2 linguri de cacao

2 dcl lapte


Mod de preparare

1.

bateti ouale cu zaharul cu un mixer pana devine spumoasa, apoi adaugati restul ingredientelor si amestecati usor cu lingura, nu cu mixerul, cand totul este bine combinat, turnati-l intr-o tava unsa cu unt si coaceti crusta, repetați procesul încă o dată.

2.

pentru topping se fierbe totul si se toarna peste cruste cand se racesc.

3.

pentru umplutură se încălzește bine smântâna dulce dar nu o fierbe și se adaugă ciocolata în ea, se amestecă până se topește ciocolata și umplutura devine groasă.

4.

cand umplutura s-a racit putin se pune crusta, umplutura, crusta, umplutura.


Servirea

într-o oră poate fi tăiată și servită

Comentarii