Cartofi copti umpluti cu branza



 Ingrediente

9 cartofi

Ulei de masline

Unt

Branza

Bacon

Patrunjel


PREPARARE

Aranjați cartofii pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și

stropiți-i cu ulei de măsline. Transferați la cuptor și coaceți la 180°C/360°F timp de 40 de minute.

Când cartofii sunt copți, tăiați cartofii și scobiți puțin în mijloc.

Adăugați o bucată de unt la fiecare cartof.

Presărați brânză deasupra. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C/360°F timp de 15 minute.

Intinde baconul pe o tava tapetata cu hartie de copt si transfera la cuptor. Coaceți la 180°C/360°F timp de 15 minute. Transferați slănina coptă pe o masă de tăiat și tăiați-o în bucăți mici.

Adăugați bucăți de slănină la cartofi și stropiți cu pătrunjel.

Serviți cartofii umpluți toți împreună pe o farfurie de servire.

Comentarii