Ingrediente
9 cartofi
Ulei de masline
Unt
Branza
Bacon
Patrunjel
PREPARARE
Aranjați cartofii pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și
stropiți-i cu ulei de măsline. Transferați la cuptor și coaceți la 180°C/360°F timp de 40 de minute.
Când cartofii sunt copți, tăiați cartofii și scobiți puțin în mijloc.
Adăugați o bucată de unt la fiecare cartof.
Presărați brânză deasupra. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C/360°F timp de 15 minute.
Intinde baconul pe o tava tapetata cu hartie de copt si transfera la cuptor. Coaceți la 180°C/360°F timp de 15 minute. Transferați slănina coptă pe o masă de tăiat și tăiați-o în bucăți mici.
Adăugați bucăți de slănină la cartofi și stropiți cu pătrunjel.
Serviți cartofii umpluți toți împreună pe o farfurie de servire.
Comentarii
Trimiteți un comentariu