Cu aceste trucuri vei curăța cu ușurință cabina de duș si vei scapa de calcar

 


Te-ai săturat de cântarul enervant și încăpățânat de pe duș? Nu vă faceți griji, există o soluție care vă va ajuta să restabiliți strălucirea și să curățați cabina de duș de depunerile nedorite.cabine

de duș moderne. De asemenea, sunt accesibile și potrivite pentru toate generațiile, iar economia în consumul de apă le face o alegere responsabilă pentru conservarea resurselor.

Curățarea unei cabine de duș este mai ușoară decât a unei căzi, dar cu siguranță necesită întreținere regulată. Curățarea ta depinde de dimensiunea cabinei de duș pe care o ai, dar și de tipul de sticlă din cabina ta de duș.

Cum ar fi chinul care scrie: Cum să curățați ușa cabinei de duș? a fost cât se poate de mic și simplu pentru tine, îți dezvăluim câteva mici secrete în restul textului. Spălarea cabinei de duș nu trebuie să fie înfricoșătoare, cu trucurile noastre, veți vedea singur.

Cel mai simplu mod de a elimina calcarul de pe geamul cabinei de dus

Calcarul de pe obiectele sanitare, si mai ales de pe sticla cabinei de dus, poate fi un adevarat iad. Pentru unii ochelari este necesar să curățați cabina de duș după fiecare utilizare, pentru a nu prinde murdărie și calcar.

Îndepărtarea calcarului din duș poate fi o provocare, dar există metode eficiente care te pot ajuta în acest sens. Iată câțiva pași pe care îi puteți urma atunci când vine vorba de îndepărtarea calcarului din duș:

Folosiți produse speciale de detartrare concepute pentru sticlă. Urmați instrucțiunile producătorului și utilizați aceste produse cu atenție pentru a evita deteriorarea sticlei sau a stratului. Calcarul din cabina de dus poate crea o mare problema, nu trebuie sa creezi una si mai mare fiind neglijent.

Scara de pe geamul cabinei de dus poate fi indepartata cu ajutorul unei paste de bicarbonat de sodiu si apa. Faceți o pastă din bicarbonat de sodiu și apă, apoi aplicați-o pe pahar. Frecați cu grijă cu o cârpă moale sau un burete. După aceea, clătiți paharul și ștergeți cu o cârpă uscată.

Este important să curățați regulat cabina de duș de calcar, astfel încât să nu se acumuleze. Uscarea regulată a sticlei după utilizare poate ajuta, de asemenea, la prevenirea formării depunerilor. Curățarea cântarelor dintr-o cabină de duș nu este plăcerea nimănui, dar ar trebui să urmați aceste instrucțiuni și să faceți tot posibilul pentru a vă ușura întreținerea cabinelor de duș din sticlă.


Curățarea cabinei de duș cu oțet

Curățarea cabinei de duș cu oțet este una dintre modalitățile naturale și poate chiar cele mai eficiente de a îndepărta murdăria, depunerile de săpun și depunerile de pe sticlă și alte suprafețe ale cabinei de duș.

Amestecați oțet și apă: într-o sticlă cu pompă, amestecați părți egale de oțet și apă. De exemplu, raportul ar putea fi 1 cană de oțet și 1 cană de apă. Pulverizați paharul de duș cu o soluție preparată de oțet și apă. Asigurați-vă că acoperiți uniform întreaga suprafață a paharului.

Lăsați oțetul și soluția de apă pe pahar câteva minute. Oțetul va ajuta la descompunerea murdăriei, facilitând îndepărtarea și întreținerea cabinei de duș.

Când soluția s-a depus și a funcționat, luați o cârpă moale, un burete sau o perie cu fibre moi și curățați geamul cabinei de duș frecând cu atenție geamul. Concentrați-vă pe zonele cu depuneri sau pete și curățați-le bine.

După ce ați curățat geamul de duș, clătiți-l bine cu apă curată pentru a îndepărta soluția de oțet și orice murdărie rămasă.

La final, ștergeți sticla cu o cârpă uscată și curată pentru a îndepărta excesul de umiditate și uscați sticla. Acest lucru va ajuta la prevenirea petelor și a petelor. Așa funcționează curățarea geamului cabinei de duș.

Înainte de a folosi oțet pentru curățare, verificați dacă producătorul cabinei de duș recomandă utilizarea acestui ingredient. Unele acoperiri sau materiale de sticlă pot fi sensibile la oțet, așa că este important să verificați compatibilitatea înainte de a le folosi


Detartrarea cu lamaie

Sucul de lamaie este un alt ingredient natural care poate fi folosit eficient ca agent de curatare a sticlei de dus. Tăiați o lămâie în jumătate și frecați-o direct pe pahar.

Acidul citric va ajuta la îndepărtarea tuturor murdăriei. Lăsați sucul să acționeze câteva minute, apoi clătiți paharul cu apă curată și ștergeți-l cu o cârpă uscată. Nu mai trebuie să vă întrebați cum să curățați detartrajul din cabina de duș - acum știți că îndepărtarea depunerilor cu lămâie este o opțiune grozavă.


Detartrarea cu Coca-Cola si Vodka

Desi se aude des despre folosirea Coca-Cola si vodka pentru a curata cantarul de la dusuri, aceste metode nu sunt foarte eficiente sau recomandate. Calcarul este un strat mineral dur care nu poate fi îndepărtat cu ușurință doar cu sifon sau alcool. Ele pot avea un efect ușor asupra scalei, dar nu este suficient. Iar Coca Cola mai poate lăsa un strat lipicios pe geamul cabinei de duș.

De asemenea, întreținerea regulată a dușului poate ajuta la prevenirea depunerilor de calcar. Curățarea regulată cu un detergent ușor sau un produs de curățare pentru duș după fiecare utilizare poate reduce posibilitatea formării depunerilor.

Dacă vă întrebați cum să curățați o cabină de duș cu cocs și vodcă, este mai bine să optați pentru produsele de curățare a cabinei de duș potrivite.


Detartrarea cu detergent pentru duș

Te-ai săturat de soltarul enervant și încăpățânat de pe duș? Nu vă faceți griji, există o soluție care vă va ajuta să restabiliți strălucirea și să curățați cabina de duș de depunerile nedorite. Vă dezvăluim cum să curățați dușul de calcar cu un detergent pentru duș.

Înainte de a începe procesul de curățare, eliberați cabina de duș de toate obiectele și goliți-o. De asemenea, asigurați-vă o bună ventilație în cameră prin deschiderea ferestrelor sau pornirea ventilatorului pentru a nu fi forțat să inhalați substanțele chimice în sine. Soluția de curățare a cabinei de duș poate avea și consecințe nedorite pentru tine.

Pe piata exista mijloace specializate pentru curatarea calcarului destinat cabinelor de dus. Căutați un produs care este formulat pentru a îndepărta calcarul și urmați instrucțiunile producătorului. Cand ai ales produsul care ti se potriveste, aplica-l direct pe suprafata cabinei de dus care este acoperita cu calcar.

Acoperiți toate piesele uniform și respectați cu atenție timpul de lucru recomandat. În timp ce curățătorul funcționează, concentrați-vă pe zonele cu probleme ale dușului. Puteți folosi o perie moale sau un burete pentru a curăța suprafața și a permite agentului să pătrundă în depunerile de calcar.

Acesta poate fi momentul potrivit și excelent pentru a curăța gresia din cabina de duș, chiar dacă vi se par curate și ordonate. Și după ce agentul de curățare a funcționat conform instrucțiunilor producătorului, clătiți suprafața cu apă caldă pentru a îndepărta orice substanțe chimice rămase. Și după aceea, ștergeți cabina de duș cu o cârpă sau un prosop curat pentru a o usca.

Comentarii