Ingrediente:
- Pentru prajituri:
3 oua
160 g zahar brun
190 g unt
130 g ciocolata
60 g faina
20 g cacao pudra
- Pentru mousse:
45 g apa
8 g gelatina
160-180 g ciocolata cu lapte
50 g lapte
50 g frisca
50 g de lichior de lapte
250 g smantana pentru frisca
PREPARARE:
1. Bate ouale si zaharul, apoi adauga ciocolata topita si untul.
2. Amestecați ingredientele uscate cernute: făina și pudra de cacao.
3. Turnați amestecul într-o formă de tort și coaceți în cuptorul preîncălzit la 170 de grade pentru 30 de minute.
4. Topiți ciocolata și smântâna, apoi adăugați lichiorul și gelatina hidratată.
5. Amestecați cu frișcă.
6. Turnați mousse-ul peste prăjitura cu brownie.
7. Se lasa la frigider pana se intareste.
8. Se decorează cu pudră de cacao și se taie în pătrate.
Comentarii
Trimiteți un comentariu