Rulouri din piept de pui cu legume




 Condimentează-ți mesele cu această rețetă simplă, dar absolut delicioasă de ambalaj de pui, combinată cu o salată vibrantă și proaspătă. Acest fel de mâncare combină puiul fraged cu o simfonie de mozzarella acidulată și legume, făcându-l perfect pentru o cină de familie hrănitoare și satisfăcătoare sau o ocazie specială. Iată cum să o faci:

INGREDIENTE NECESARE:

700 grame piept de pui

7 grame piper negru proaspăt măcinat

10 grame sare

150 grame brânză mozzarella, feliată (pentru umplutură)

100 grame brânză mozzarella, feliată (pentru topping)

150 grame morcovi, tocat fin

15 grame de patrunjel proaspat, tocat marunt

150 de grame de iaurt simplu Continutul continua dupa anunt


Pentru salată:

200 de grame de varză verde, felii subțiri 200 de grame de varză roșie, 2 castraveți

tăiați felii subțiri , 150 de grame de roșii cherry tăiate în jumătat


CUM SE PREGĂȚI ROLULE DE PUI:

Pregătiți puiul: Bateți ușor pieptul de pui și aplatizați-i la aproximativ 1/2 cm grosime. Acest lucru ajută la gătit uniform și la rulare ușoară.

Asezonați: Asezonați pieptul de pui pe ambele părți cu sare și piper negru.

Toppinguri: Puneți felii de brânză mozzarella și morcovi tăiați subțiri la un capăt al fiecărui piept de pui. Pentru un plus de prospețime, stropiți cu pătrunjel tocat.

Rula: Rulați cu grijă pieptul de pui, dacă este necesar, fixați cu scobitori astfel încât umplutura să rămână înăuntru.

Gatit: Se incinge putin ulei vegetal intr-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați rulourile de pui și gătiți până când devin aurii și fierte pe toate părțile, aproximativ 7-10 minute pe fiecare parte.

Pentru prăjire și coacere: Preîncălziți cuptorul la 180°C (356°F). Așezați rulourile de pui fierte într-o tavă de copt, stropiți cu brânză mozzarella rasă și coaceți până când brânza se topește și devine maro, aproximativ 10 minute.

Salată proaspătă:

Verdure mixte : Într-un castron mare de salată, amestecați felii subțiri de varză verde și roșie, castraveți tăiați felii, roșii cherry tăiate în jumătate și porumb scurs la conserva.

Sos: Într-un castron mic, amestecați maioneza, usturoiul tocat și sarea până se combină bine.

Dressing: Turnați dressingul peste salată și amestecați până când legumele sunt acoperite uniform. Ajustați condimentele după gust.

Pentru a servi: Puneți împachetările de pui pe o farfurie și serviți cu o salată proaspătă. Această masă nu numai că oferă o combinație perfectă de arome și texturi, dar aduce și o prezentare colorată pe masa ta. Wrapurile cremoase de pui combinate cu o salată crocantă și acidulată creează o masă perfect echilibrată și sănătoasă. Bucurați-vă de bunătatea de casă la fiecare mușcătură!e, 100 de grame de porumb conservat, 30 de grame de maioneză scursă de sare 10 grame de usturoi, tocat


Comentarii