Rulada cu Nutella si mascarpone



 INGREDIENTE NECESARE:

crusta:

- 5 oua

- 150 g zahar

- 50 g unt

- 200 g crema Nutella

- 90 g faina

- 30 g agent de ingrosare (amidon praf)

Bateti ouale si zaharul, apoi adaugati ingredientele ramase. Se coace la 180 de grade timp de 10 minute. Înfășurați crusta fierbinte în hârtie de copt sau o cârpă. Se lasa sa se raceasca complet.

Ingrediente caramel:

- 50 ml apă

- 200 g zahăr

- 50 g unt

- 100 ml smântână dulce (temperatura camerei)

Zahărul se dizolvă în apă la temperaturi ridicate și apoi se concentrează pentru a carameliza zahărul. Adăugați untul și smântâna și amestecați constant la foc mic pentru a obține un caramel. Adăugați 100 g de arahide tocate grosier. Se intinde pe crusta racita.


Umplutura alba:

- bate:

- 250 g branza mascarpone

- 100 ml smantana dulce

- 100 g zahar pudra

- 3 ml extract de vanilie

Uns cu caramel. Înveliți-o într-o rolă în folie transparentă și lăsați-o câteva ore la frigider.


Ingrediente pentru toppingul de ciocolata:

- Se topesc la abur:

- 200 g ciocolata

- 50 ml ulei

- 50 g alune tocate

Se toarna uniform peste rulouri. Decorați după cum doriți.

Comentarii