Dieta cu castraveti - puteti pierde 1kg la doua zile

 Dacă ești unul dintre acei oameni cărora nu le place să planifice excesiv mesele și își dorește să slăbească câteva kilograme în plus, atunci dieta cu castraveți este doar pentru tine. Această dietă se realizează între 10 și 14 zile (după aceasta se face o pauză de 7 zile), și este posibil să slăbești între 1 și 7 kilograme, iar în tot acest timp nu vei muri de foame și nici mesele nu te vor cere să petrece ore și ore în bucătărie.

La baza dietei este un smoothie sau o salata cu castraveti, care pot fi consumate in cantitati nelimitate, dar si de fiecare data cand iti este foame. Atât salata, cât și smoothie-ul sunt bogate în vitamine și minerale, așa că nu trebuie să vă temeți că vă va lipsi ceva în timpul acestui regim. Cu toate acestea, se recomandă, ca în orice dietă, să vă verificați mai întâi starea corpului și să consultați un medic.

Exemple de meniu:

Mic dejun: 2 oua fierte sau 150 de grame de ton scurs de ulei sau 150 de grame de carne alba la gratar; sau 2 oua fierte tari + un castron de salata de castraveti

Gustare: 5 prune sau un mar mare sau piersic... sau alte fructe de sezon cu o greutate totala de pana la 200 de grame

Pranz: 2 cartofi fierti mari (pot fi fierti, aburit, copt la cuptor dar nu si prajit in ulei) sau 3 felii de paine integrala tostirang + un castron de salata de castraveti

Gustare: Shake de castraveti

Cina: 300 de grame de fructe proaspete.

Nu uita că la fiecare masă, precum și între mese este permis să mănânci nelimitat salată de castraveți sau să bei un smoothie de castraveți, iar aceeași regulă se aplică dacă se întâmplă să ți-e foame.


Lichidele interzise

de băut sunt apa plată, ceaiul și cafeaua. Ceea ce este strict interzis sunt băuturile carbogazoase, alcoolul și dulciurile.

Comentarii